PRZEDMIOTY OGÓLNOKSZTAŁCĄCE

  • Język polski
  • Język angielski
  • Język niemiecki
  • Wiedza o kulturze
  • Historia
  • Wiedza o społeczeństwie
  • Podstawy przedsiębiorczości
  • Geografia
  • Biologia
  • Chemia
  • Fizyka
  • Matematyka
  • Informatyka
  • Wychowanie fizyczne
  • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Zajęcia z wychowawcą

PRZEDMIOTY ZAWODOWE

  • Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
  • Działalność gospodarcza w gastronomii
  • Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
  • Język angielski zawodowy w gastronomii
  • Zasady żywienia
  • Organizacja produkcji gastronomicznej
  • Usługi gastronomiczne
  • Procesy technologiczne w gastronomii
  • Pracowania planowania żywienia i produkcji gastronomicznej
  • Pracowania obsługi klienta

PRAKTYKI ZAWODOWE



Strona www: www.szkola.zdz.edu.pl

Adres:
00-252 Warszawa, ul. Podwale 13
tel.: 786 982 711, 22 831 74 30, 22 831 00 81 w. 118
e-mail: szkoly@zdz.edu.pl