Dnia 21 marca br. w specjalistycznej pracowni gastronomicznej ZDZ w Warszawie odbył się konkurs kulinarny, którego organizatorem była Dyrekcja Niepublicznego Technikum Usługowego Zakładu Doskonalenia Zawodowego w Warszawie.

W konkursie wzięli udział uczniowie technikum gastronomicznego ZDZ w Warszawie.

Zadaniem uczestników konkursu było przygotowanie dwóch porcji deseru składającego się z czekolady i owoców w ciągu dwóch godzin. Uczniowie wykonywali swoje kulinarne dzieła z produktów przygotowanych przez organizatora konkursu.

Jury konkursu w składzie : Grażyna Zalewska, Wiceprezes ZDZ w Warszawie – Przewodnicząca jury  oraz członkowie jury: Jacek Falkowski, Dyrektor Niepublicznego Technikum Usługowego, Mirosław Podowski, nauczyciel Niepublicznego Technikum Usługowego, Mariusz Nowicki, nauczyciel praktycznej nauki zawodu w Niepublicznym Technikum Usługowym oceniło dania i wytypowało trzech laureatów. I miejsce zajął Ivan Antoniuk, II miejsce - Adrian Gadomski, III miejsce - Roksana Marek.

Laureaci  wykazali się dużą kreatywnością, wiedzą, motywując swoimi umiejętnościami i pasją swoich kolegów do dalszej nauki. Zwycięzcy otrzymali cenne nagrody rzeczowe.

 

ZAKŁAD DOSKONALENIA ZAWODOWEGO W WARSZAWIE
ul. Podwale 13, 00-252 Warszawa
e-mail: info@zdz.edu.pl
Centrala: tel. 22 831 00 81 Sekretariat: tel. 22 831 52 02
Polityka prywatności

© Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie 2023 - Kopiowanie strony zabronione

 

certyfikaty n

Używamy plików cookie

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.