Smakowite dekoracje

Carving to tajska sztuka tworzenia dekoracji i rzeźb z warzyw i owoców. Osoby zainteresowane carvingem, chcące poszerzyć swoją wiedzę umiejętności zapoznają się z podstawowymi technikami rzeźbienia i zasadami, jakie powinno się stosować przy wykrawaniu warzyw i owoców. Uczestniczki i Uczestnicy i szkolenia mają do dyspozycji odpowiedni komplet narzędzi oraz potrzebne do nauki materiały.

Zajęcia prowadzi Marek Rybacki Mistrz Polski w Carvingu ,Mistrz Europy w Przyrządzaniu Potraw z Karpia, Zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski 2012, Wicemistrz Polski w Podawaniu Baraniny.

Czas trwania kursu: 10 godzin (2 dni)
Cena kursu: 280 zł.
Miejsce kursu: Warszawa, ul. Podwale 13

Telefon kontaktowy: 831 00 81 wewn. 141

Kurs kończy się wydaniem zaświadczenia zgodnego z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. z 2014 r. poz. 622).